Op deze site vindt u leuke en interessante activiteiten die in uw buurt plaatsvinden. Kijk eens rond en vindt de activiteit die bij u past.

27 mei 2018

Timmerdorp Bloemendaal

Wie doet er mee!?

In de laatste week van de zomervakantie wordt er voor de tweede keer een Timmerdorp in Bloemendaal georganiseerd. Vier dagen lang gaan kinderen timmeren om een dorp van houten hutten te bouwen.

Er wordt gewerkt in teams van 4 kinderen. De teams ontwerpen vooraf aan het bouwen een hut die er zo bijzonder en stevig mogelijk uitziet. Is het ontwerp klaar, dan kan er tussen 10:00 en 17:00 uur gebouwd worden. Tussendoor worden er activiteiten georganiseerd waar kinderen vrijwillig aan kunnen deelnemen. Het exacte programma hiervoor zal afhankelijk zijn van het weer.

Lees verder

Klussen in en rond uw huis, hulp in de huishouding, de pedicure, het onderhoud van uw tuin. Voor deze en vele andere diensten kunt u contact opnemen met WonenPlus.

http://www.welzijnbloemendaal.nl/diensten/wonenplus/

Maatjes Bloemendaal zoekt vrijwilligers voor mensen met een beperking, voor ouderen, voor kinderen/jongeren met een beperking of om een mantelzorger even te ontlasten.

http://www.maatjesbloemendaal.nl

/CMS/Maatjes_Bloemendaal/show.do?ctx=45943,1430034
Nieuwsbrief no. 27
Wil je de nieuwsbrief voortaan per e-mail ontvangen? Schrijf je dan hieronder in: