De ruïne van Brederode helpen?

16 februari 2019

De Ruïne van Brederode groeit, de Ruïne bloeit. Dus zijn wij op zoek naar bijzondere vrijwilligers die willen helpen de Ruïne verder te laten groeien. We zoeken vrijwilligers die één keer per maand in het weekend, zaterdag en/of zondag, als levende historische personages de Ruïne willen bewonen. Je bent dan gastheer/gastvrouw en begeeft je onder de bezoekers voor een praatje en een daadje. Heb je een ambacht, hou je van tuinieren, handwerken of heb je een ander idee? Laat het ons weten. Ook willen we voor het eerst gaan werken met jeugd voor onze kleine horeca. Ben je tussen de 13-17 jaar en heb je hart voor deze prachtige locatie? Verdien dan op de Ruïne een extra zakcent bij! Tot slot kunnen we altijd extra vrijwilligers gebruiken. Op dit moment vooral gastheren en -vrouwen voor het weekend. In het weekend zijn we geopend van 11.00-17.00 uur. Interesse? Stuur een mail naar: info@ruinevanbrederode.nl of bel naar de beheerder Rob Kortekaas: 06 - 23169 607. Zie ookwww.ruinevanbrederode.nl.

 

Uitnodiging Odensehuis Overveen

Startbijeenkomst Odensehuis Overveen, een plek voor mensen met geheugenverlies en hun naasten.
Maandag 18 maart 2019, 14.00 - 15.30 uur 

Op deze startbijeenkomst is iedereen welkom die geïnteresseerd is. We zullen deze middag benutten om kennis met elkaar te maken, informatie en ideeën uit te wisselen.
Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje.
 
Een Odensehuis is eenplek voor en door mensen met geheugenverlies en hun omgeving. Iedereen levert met zijn/haar talenten een bijdrage aan de invulling en het draaiend houden van een Odensehuis. 

Na deze startbijeenkomst is er elke maandag middag van 12.30 - 17.00 uur open inloop met mogelijkheid tot ontmoeting, lotgenotencontact, organiseren activiteiten en gezelligheid.
Lees verder

Klussen in en rond uw huis, hulp in de huishouding, de pedicure, het onderhoud van uw tuin. Voor deze en vele andere diensten kunt u contact opnemen met WonenPlus.

http://www.welzijnbloemendaal.nl/diensten/wonenplus/

Maatjes Bloemendaal zoekt vrijwilligers voor mensen met een beperking, voor ouderen, voor kinderen/jongeren met een beperking of om een mantelzorger even te ontlasten.

http://www.maatjesbloemendaal.nl

/CMS/Maatjes_Bloemendaal/show.do?ctx=45943,1430034
Nieuwsbrief no. 30
Wil je de nieuwsbrief voortaan per e-mail ontvangen? Schrijf je dan hieronder in: